Tots nosaltres fem grans esforços i treballem contínuament per tal que la nostra vida vagi a millor, per avançar i sentir-nos bé amb nosaltres mateixos però moltes vegades no posem atenció a un fet molt important.

A quines persones deixem entrar a la nostra vida?Persones que ens sumen, que ens regalen moments inoblidables, ajudant-nos en moments on el que més necessitem és que algú confiï en nosaltres?

O, deixem entrar a persones que ens resten felicitat, persones complicades que ens limiten i que lluny d’ajudar-nos a extreure el millor de nosaltres mateixos, ens generen emocions d’impotència i frustració?

Quina diferència tan gran n’obtindrem en tenir un tipus o altre de persones a la nostra vida i que vital és saber escollir!

I és un aspecte que moltes vegades no valorem, simplement de forma automàtica deixem entrar a persones a la nostra vida sense emprar eines que ens ajudin a fer un cribratge i decidir amb seny si aquesta persona mereix un espai o no i sovint això resulta en que esforçant-t’hi per millorar, estiguis envoltat de persones negatives que treuen mèrits a allò que tant t’has esforçat per aconseguir i això considero que és un fet que no ens podem permetre.

Així que us animo a que ompliu les vostres vides de tot aquell que suma i que ens recolza tot ajudant-nos a convertir-nos cada dia en una millor versió de nosaltres mateixos.

Aroa Mateo Valero

Psicòloga infanto-juvenil i d’adults