Loading
977 66 87 48
650 850 580

Psicologia

Sessions individuals i tractaments personalitzats on s’aprenen tècniques per tal d’eliminar diferents emocions i estímuls que provoquen l’aparició de problemes psicològics com poden ser la depressió i l’ansietat, entre d’altres. Teràpies breus i directes que aprofundeixen en el problema que es presenta a consulta per tal de donar la millor solució, sempre a partir de diferents eines que el pacient inclou a la seva vida.

Els tractaments es fan en base a la teràpia d’entrenament de la ment i quàntic (TEMQ) que permet donar millors i més ràpids resultats, ja que des de la ment es treballen els diferents conflictes emocionals per obtenir benestar tant físic com emocional, així com en base a la teràpia cognitiva-conductual, on es produeixen canvis en les conductes del client a través de modificació en els pensaments i les maneres de processar la informació d’aquest.

Disposem de servei Skype per fer sessions terapèutiques prèviament pactades amb el client a distància, en el cas de clients que tenen dificultats per assistir per motius de desplaçament.