La consulta en PNI o Psiconeuroimmunologia clínica, ofereix una visió més amplia i integral sobre el teu mal estar, disfunció o malaltia. El fet de desenvolupar una malaltia mai és d’avui per damà, té un procés i sobre tot un inici. Aquí és on actuem en la PNI, en l’inici, de manera que adreçarem de nou l’equilibri de tots els sistemes del nostre cos, per trobar-nos, millor que mai.

Cal dir que la Psiconeuroimmunologia en una disciplina científica i com a tal es basa en els estudis rigorosos, objectius i precisos que dia rere dia es publiquen en el món científic. És un creixement de coneixement constant que des de la PNI integrem en la nostra consulta. Aspectes com l’alimentació, l’exercici, les hores de son, la connexió amb el sol i l’estrès, participen i s’interrelacionen en la regulació òptima de les diferents disciplines que contempla la PNI: Endocrinologia, biologia evolutiva, psicologia, neurologia, immunologia i epigenètica. Tot un món apassionant posat a les teves mans, perquè tu i només tu siguis el propietari de la teva bona salut.

En les següents entrades de blog de PNI parlarem de l’alimentació en la psiconeuroimmunologia. Una eina molt i molt potent. El canvi no és una opció, és una necessitat.

Cristina Garcia

Especialista en PNI