Sovint hi ha la creença de què només hem d’anar a veure un terapeuta, un psicòleg o un especialista en aquesta àrea quan patim depressions, ansietat o qualsevol mena de trastorn psicològic que ens impedeix portar una vida emocionalment estable i feliç. Per sort aquest concepte està canviant, tot i això encara escolto a persones a dir que no estan “bojos” com per anar a la consulta d’un especialista. Ja és hora de canviar aquests conceptes i obrir la nostra ment a nous paradigmes que ens ajudin a viure la vida que sempre hem desitjat.

Penso que tothom hauríem d’entrenar la nostra ment, saber-la controlar i no deixar que sigui ella la que ens controli  a nosaltres. Pensem que prenem decisions i que dirigim la nostra vida, però malauradament no és així. La part intel·lectual del nostre cervell, la que raona, la que jutja i ens posa límits és la que està al capdavant de la nostra vida. Per aquest motiu la majoria de vegades estem trists, apàtics, frustrats, mandrosos, amb por, etc. no portem la vida que realment voldríem, la que havíem imaginat o desitjat en moltes ocasions. La nostra ment està plena de creences absurdes que hem confeccionat amb el que hem dit i el que hem interpretat. Entrenar la nostra ment ens ajuda a assolir els nostres objectius i convertint-nos en la persona que volem ser. És aprendre a fer callar aquella veueta que tot el dia ens parla negativament.

No podem arribar al final de la nostra vida  penedint-nos de no haver viscut la vida amb total plenitud, pensant, sentint, decidint i fent el que volem amb total llibertat. No el que s’esperava de nosaltres o vivint la vida que algú ens havia dissenyat.

No dubtis, entrena la teva ment i gaudeix dels seus beneficis.

Encarnita González

Entrenadora de la ment

Directora de Centre Intelment