Moltes vegades m’he deprimit davant d’una situació o projecte perquè els resultats no havien estat els esperats i, per tant, les meves expectatives fracassaven. Això em provocava viure en un estat de confusió i tristesa fins que arribava a la conclusió que jo era víctima de la mala sort. La meva ment buscava culpables, mirava quins elements externs havien provocat que quelcom no hagués sortit com jo esperava. Però mentre la meva ment es preocupava de buscar raons a fora, no arribava a cap altre lloc que no fos a la frustració.

Gràcies a actuar d’aquesta manera, vaig aprendre que la ment racional sempre busca culpables als nostres errors perquè d’aquesta manera ens sentim fracassats. Adonar-me d’aquests aspectes em va canviar el punt de mira i per comptes de buscar culpables, em vaig limitar a esbrinar en què m’havia equivocat, què era el que no havia fet bé. Ara, agafar aquesta responsabilitat em fa arribar als meus objectius amb rapidesa, seguretat i eficàcia.

TOT COMENÇA EN UN MATEIX, PER TANT, ÉS QÜESTIÓ DE POSAR LA MIRADA EN L’INTERIOR.

Encarnita González
Directora del Centre Intelment