Loading
977 66 87 48
650 850 580

Com prevenir o millorar l’anèmia amb l’alimentació

L'anèmia és una patologia molt freqüent en la població, sobretot en noies, i hi ha una sèrie de pautes nutricionals que ajuden a prevenir-la; tot i que si ja la patim ,és molt difícil remuntar una anèmia només amb alimentació o suplements naturals, per tant, si tenim anèmia,haurem de prendre ferro farmacològic receptat per un metge. Així i tot, per Read more Com prevenir o millorar l’anèmia amb l’alimentació

Posted on

LA DECEPCIÓ QUE ENS OCASIONEN ELS ALTRES

Són moltes les vegades que ens sentim decebuts perquè no ens ha agradat el que ha fet o ha dit una persona, quan no ha fet el que esperàvem d’ella. El problema comença en el moment que hem creat expectatives envers aquella persona, la coneixem i creiem que és com nosaltres, que pensa, sent i actua de la mateixa manera i aquest és l’error.

Tots tenim una personalitat diferent, unes creences diferents i per aquests motius ens mostrem diferents davant les diferents circumstàncies de la vida.

Per tal de no decebre’ns el millor és no esperar res de ningú i acceptar que aquella persona té una perspectiva de la vida i uns valors diferents de nosaltres. Sovint cal entendre que hi ha persones que els costa o no saben com reaccionar davant determinats moments, o conflictes perquè probablement tenen unes carències emocionals que els priva de tenir una bona resposta.

Per tal de no decebre’ns hem de deixar de crear expectatives, no esperar res de ningú i entendre que tots reaccionem de diferent manera.

Encarnita González

Directora del Centre Intelment

Entrenadora de la ment

Posted on

POSAR ORDRE A LA NOSTRA VIDA

Aquesta setmana, a la secció de psicologia del programa Calafell Matí que s'emet el dilluns a Calafell Ràdio, l'Encarnita González ha parlat sobre la gran importància que pot tenir el fet de posar ordre a la nostra vida per tal de tenir un bon estat emocional. Quan la part negativa del nostre cervell, aquella que sempre posa Read more POSAR ORDRE A LA NOSTRA VIDA