Loading
977 66 87 48
650 850 580
Posted on

Fetge en disfunció

Una disfunció visceral del fetge és molt comú en la nostra societat actual i en aquesta estació de l'any en concret perquè la primavera és l'estació on el fetge més treballa. El fetge en disfunció comporta: - Dolors musculars localitzats al costat dret de la nuca, coll i espatlla - Dolor muscular concret entre la columna i Read more Fetge en disfunció

Posted on

LA DECEPCIÓ QUE ENS OCASIONEN ELS ALTRES

Són moltes les vegades que ens sentim decebuts perquè no ens ha agradat el que ha fet o ha dit una persona, quan no ha fet el que esperàvem d’ella. El problema comença en el moment que hem creat expectatives envers aquella persona, la coneixem i creiem que és com nosaltres, que pensa, sent i actua de la mateixa manera i aquest és l’error.

Tots tenim una personalitat diferent, unes creences diferents i per aquests motius ens mostrem diferents davant les diferents circumstàncies de la vida.

Per tal de no decebre’ns el millor és no esperar res de ningú i acceptar que aquella persona té una perspectiva de la vida i uns valors diferents de nosaltres. Sovint cal entendre que hi ha persones que els costa o no saben com reaccionar davant determinats moments, o conflictes perquè probablement tenen unes carències emocionals que els priva de tenir una bona resposta.

Per tal de no decebre’ns hem de deixar de crear expectatives, no esperar res de ningú i entendre que tots reaccionem de diferent manera.

Encarnita González

Directora del Centre Intelment

Entrenadora de la ment