Loading
977 66 87 48
650 850 580
https://centreintelment.com/wp-content/uploads/2018/02/testimoni-andrea-moreno-300x300.jpg
Andrea Moreno

Aquestes sessions d'entrenar la ment m'han ajudat moltíssim en el meu dia a dia, realment han canviat la meva forma de veure el món i de reaccionar quan alguna cosa succeeix.

He après a controlar i gestionar les meves emocions, una cosa fonamental per avançar a la vida. No cal dubtar a l’hora de demanar ajuda quan es necessita, sempre d'un professional.

En el meu cas vaig assistir al Centre Intelment i em va ajudar la meva entrenadora l’Aroa Mateo.

https://centreintelment.com/wp-content/uploads/2018/02/testimoni-amparo-moins-300x300.jpg
Amparo Molins

El meu nom és Amparo Molins i sóc professora de Secundaria i Batxillerat de Biologia i Geologia. Vaig estar al Centre Intelment, en principi per reorientar una mica la meva vida laboral ja que abans treballava en el sector farmacèutic, i la Encarnita em va orientar per treballar tots els aspectes de la vida des d'un punt de vista positiu i centrat en la part intel·ligent del cervell, el que m'ha permès accedir i aconseguir tots aquells reptes i somnis que he tingut en ment.

Res es impossible sempre i quan estiguem segurs de que allò que ens proposem és assolible.

https://centreintelment.com/wp-content/uploads/2018/02/testimoni-eric-bartra-aragall-300x300.jpg
Èric Bartra

Hola,

Sóc l'Èric Bartra, graduat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, i sóc coordinador i entrenador de futbol des de fa vuit anys. Fa aproximadament 2 mesos que vaig començar les sessions al Centre Intelment i ja he pogut comprovar molts canvis en mi. He pogut adonar-me del potencial que tenia desaprofitat.

Ara sóc capaç d'organitzar-me millor a la feina, tinc nous recursos per exprimir al màxim les meves capacitats, i segueixo treballant per superar-me dia a dia.

A més, he pogut experimentar el seu treball en el meu equip de futbol, i dóna uns resultats molt positius. Els jugadors estan més cohesionats, tenen una major capacitat de lideratge, i són capaços d'aguantar millor la pressió dels partits.

És increïble tot el que podem aconseguir amb el nostre cervell si no ens posem limitacions. Estic molt agraït al treball que està realitzant l'Encarnita amb mi.

He tingut la gran sort de conèixer el Centre Intelment, amb totes els seus professionals, en un moment clau de la meva vida que segur que m'ajudaran a créixer com a persona i com a professional.

https://centreintelment.com/wp-content/uploads/2018/02/familia-jimenez-300x300.jpg
Família Jiménez

Hi han persones que son un punt d’inflexió a la teva vida. Hi ha un abans i un després. I si a més a més et guien cap a un nou mon de felicitat i pau, només pots dir... Gràcies !!!

Gràcies Aroa per haver ajudat tant a la nostra petita família, i per haver-ho fet de forma tan fàcil i amb tot el carinyo que ho has fet.

https://centreintelment.com/wp-content/uploads/2018/02/testimoni-guille-vigo-caballero-300x300.jpg
Guille Vigo Caballero

Si un dia creus que la vida no val res, que tot et dóna igual. Que l'ansietat, la depressió pot amb tu. No et donis per vençut, que encara que costi molt, que creguis que mai s'acaba aquesta situació. Costi més o costi menys sempre hi ha una solució.

Això és el que em va passar a mi durant quatre anys i gràcies a l'ajuda de l’Encarnita, directora del Centre Intelment, em va ensenyar a veure la vida d'un altra manera. Em va donar les eines que necessitava per poder lluitar contra aquesta situació. I a base de constància, esforç i positivitat, vaig aconseguir capgirar aquesta depressió i ser una persona nova amb nous valors, veient la vida d'un altre manera i amb una gran energia i positivitat.

Gràcies Encarnita per ser com ets i per ajudar-me a ser la persona que sóc actualment.

https://centreintelment.com/wp-content/uploads/2018/02/testimoni-jordi-haro-300x300.jpg
Jordi Haro Grau
Director Financer de l’empresa Mastersports - (www.mastersports.es)

El Centre Intelment i en especial Encarnita González, destaquen per la seva professionalitat i la qualitat del seu servei.

Gràcies a la seva metodologia de treball han aconseguit que superés tots els reptes personals proposats en el camp empresarial, formatiu, esportiu i personal. Cadascuna de les tècniques i metodologies aplicades han servit per aconseguir treure el màxim potencial que portava dins.

Sens dubte un servei indispensable per a qualsevol persona que vulgui aconseguir tot el que es proposa.

https://centreintelment.com/wp-content/uploads/2018/02/testimoni-pares-julia-alzina-300x300.jpg
Pares de la Júlia Alzina

Trobar el Centre Intelment per a nosaltres va ser el millor que ens ha passat. Ens van ajudar fent què la nostra petita pogués tornes a confiar en ella mateixa i saber com resoldre els problemes.

No podem estar mes agraïts per el tracte i la comprensió tant propera. Només podem dir gràcies per ajudar a la nostra petita princesa.

https://centreintelment.com/wp-content/uploads/2018/02/testimoni-ruth-lopez-mare-d-aina-300x300.jpg
Ruth López mare de l’Annia Sumoy

Em dic Ruth, i des de que la meva filla Annia de 10 anys va començar la seva teràpia amb l’Aroa, han estat tot de canvis a favor.

Estic encantada amb el tracte, afecte i la professionalitat amb que s'ha tractat el nostre cas. En tot moment es van adaptar a les nostres necessitats i estic molt satisfeta dels resultats obtinguts.

La meva filla està molt agraïda, al Centre Intelement i especialment a l’Aroa Mateo per ajudar-nos a aconseguir-ho. Fins i tot la meva filla recomana a les seves amigues que vagin!!!! De fet, jo ja us he recomanat en alguna ocasió...