Loading
977 66 87 48
650 850 580

El Centre Intelment

és un centre d’entrenament del cervell.

En les teràpies que es duen a terme, es tracten tot tipus de problemàtiques relacionades amb el cos, la ment i la gestió de les emocions. L’objectiu del Centre Intelment és aportar a l’esser humà les eines necessàries per poder gaudir d’una excel·lent qualitat de vida en tots els sentits, així com aprendre a gestionar la seva pròpia existència.

L’assoliment d’aquests objectius es du a terme a partir de diverses tècniques i eines que es donen als usuaris dels nostres serveis, tot mitjançant l’experiència i el rigor del nostre equip de professionals.

Tots aquests tractaments van adreçats a tots els sectors de la població.

Filosofia

El Centre Intelment ofereix els seus serveis perquè tota persona pugui utilitzar adequadament l’eina més poderosa amb què pot comptar: el seu cervell.

A partir de les diferents eines i tècniques que es posen a disposició dels clients, aquests podran aprendre a treballar la ment i a utilitzar tot el seu potencial per aconseguir resultats òptims.

Mètode

El mètode de treball que s’utilitza a Centre Intelment és molt dinàmic, ja que el client forma part activament en el procés de canvi.

Quan s’ha resolt el conflicte emocional que presenta; el malestar -tant físic com emocional- desapareix.

Centre Intelment ofereix i garanteix:

  • Professionalitat i eficàcia
  • Tractaments personalitzats
  • Confidencialitat
  • Compromís amb les persones oferint el seguiment oportú.
entrada
https://centreintelment.com/wp-content/uploads/2019/09/IMG_20190925_104823_BURST001_COVER-400x300.jpg
Despatx Aroa